Дарина Домрачева - чотириразова «золота» чемпіонка

23 ЛЮТОГО 2018 09:25

Білоруські біатлоністки принесли друге «золото» своїй збірній. Вони стали кращими в естафеті 4x6 кілометрів. Серед учасниць гонки - Дарина Домрачева, тепер чотириразова олімпійська чемпіонка. «Срібло» дісталося шведським біатлоністкам. «Бронза» впала в скарбничку французької команди.  

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.  

Довгоочікуване «золото» угорській збірній принесли шорт-трекісти. П'ять кілометрів вони проїхали менше ніж за 6 хвилин і 32 секунди, встановивши олімпійський рекорд. Слідом за угорськими спортсменами фінішували китайці і канадці.

Вони поступилися переможцям менше секунди.  

«Я весь сезон прагнула до такого прокату. І це сталося в ідеальний момент». Гірськолижниця Мішель Жизень не вірить, що стала олімпійською чемпіонкою. Швейцарці належить найкращий результат в суперкомбінації - швидкісному спуску і слаломі.   

Менш ніж на секунду Жизень обігнала американку Мікаелу Мікейла Шиффрін. Третьою фінішувала ще одна швейцарка Венді Хольденер.  

У лижному двоєборстві обійти всіх суперників змогли німці. Після стрибків з трампліну лідирували австрійці, але за підсумками лижної гонки вони відкотилися на третю сходинку.   

Другу сходинку п'єдесталу пошани посіли норвежці. «Золото» в двоєборстві стало 13-м для збірної Німеччини на цій Олімпіаді. Тепер за кількістю нагород вищої проби німці зрівнялися з норвежцями.

 

Спорт, 23.02.2018 09:25