ДБР затримало злочинне угруповання, яке пограбувало відділення Держспецзв'язку

04 ЛИПНЯ 2022 11:45

ДБР затримало злочинне угруповання, яке пограбувало одне з київських відділень Держспецзв'язку. Грабіжники викрали ювелірку та готівку на суму близько 90 млн гривень.

Про це пише TrueUA із посиланням на прес-службу ДБР.

У відомстві розповіли, що група осіб, у тому числі колишні правоохоронці, на початку березня поточного року, скориставшись воєнним станом і обстрілами прилеглої до відділення території, проникла і пограбувала приміщення держструктури.

ДБР встановило всіх учасників злочинної організації. В цей час троє осіб затримані. Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання фігурантів та осіб, які також можуть бути причетні до крадіжки.

"В ході слідчих дій у фігурантів виявлені й вилучені готівка, близько 8 кг ювелірних виробів із золота і срібла (сережки, кільця, ланцюжки, підвіски та ін.), кілька одиниць вогнепальної зброї з бойовими патронами без дозвільних документів, а також осколково-фугасні снаряди для важкої техніки", - повідомили у відомстві.

Затримані підозрюються в пограбуванні, скоєному за попередньою змовою групою осіб, з проникненням в чуже приміщення. Також їх підозрюють у крадіжці у великих розмірах в умовах воєнного стану. Зловмисникам загрожує до восьми років в'язниці.

Нагадаємо, в останніх новинах повідомлялося, що ДБР припинило діяльність наркоугруповання, яке курували спецслужби РФ.

Суспільство, 04.07.2022 11:45