Десантники знищили підрозділ окупантів, одягнених у форму ЗСУ (відео)

Десантники ЗСУ знищили черговий підрозділ окупантів на одному з важливих напрямків. Більшість рашистів були одягнуті в речі українських військових.

Про це розповіли в прес-службі Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Військові наголосили, що армія РФ продовжує активні наступальні дії, однак отримує чималі втрати в живій силі та військовій техніці.

"Захисники України успішно демілітаризують загарбників, уміло застосовуючи заходи планування та тактику дій підрозділів", — зазначили десантники.

Днями воїни 77-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищили підрозділ окупантів на одному з важливих напрямків. Військові опублікували відео, на якому можна побачити, що залишилося від позицій противника.

Водночас, за словами українських десантників, більшість ліквідованих росіян мали взуття, елементи форми одягу та деяке спорядження ЗСУ.

"Очевидно воно (спорядження та одяг, — ред.) було зняте з полонених або загиблих українських воїнів. Проте, Бог їх за це покарав, руками українських десантників", — розповіли в прес-службі.

Нагадаємо, Росія продовжує втрачати на війні з Україною не тільки своїх солдатів, а й фінанси. Економія РФ не зможе забезпечувати ведення бойових дій вже через три місяці. Очільник української розвідки вважає, що через три місяці в Москви закінчаться кошти на забезпечення війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.03.2023 14:21