Фото: espreso

Новий прогноз Буданова: коли економіка Росії впаде під тягарем війни

Росія продовжує втрачати на війні з Україною не тільки своїх солдатів, а й фінанси. Економія РФ не зможе забезпечувати ведення бойових дій вже через три місяці.

Про це заявив очільник Головного управління розвідки України генерал-майор Кирило Буданов.

За його словами, Кремль має час лише до кінця весни, щоб спробувати досягти бодай якихось своїх цілей у війні з Україною. Мовляв, ресурси вже вичерпуються.

"Росія витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєння та матеріалів. Її економіка та виробництво не в змозі покрити ці втрати. Вона змінила свій військовий ланцюг командування. Якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у Росії закінчаться її інструменти війни", — наголосив Буданов.

Очільник розвідки вважає, що навесні між Україною та Росією буде рішуча битва, яка стане фінальною перед тим, як війна закінчиться.

Водночас Буданов зазначив, що РФ наразі немає достатньої кількості боєприпасів та спеціалістів для значного "кроку" у війні проти українських оборонних ліній, зокрема, на сході України.

Нагадаємо, раніше в ЗСУ заявили, що війна України з Росією буде продовжуватись щонайменше один рік. Поразка РФ на полі бою цілком можлива.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.03.2023 12:58