ДФС розповіла про головні завдання та цілі відомства

12 КВІТНЯ 2018 10:33

На запит TrueUA Державна фіскальна служба повідомила свої пріоритетні завдання до 2020 року.  

Відомо, що основні завдання ДФС, визначені Стратегічними ініціативами розвитку відомства до 2020 року. Серед них: оптимізація змісту та розподілу функцій і процедур ДФС, побудова функціональноорієнтованої структури, а також вдосконалення системи «Єдине вікно» тощо. 

«Завдання, які можуть бути реалізовані найближчим часом: впровадження спільного митного та прикордонного контролю на 10 пунктах пропуску, а також збільшення кількості пунктів пропуску із застосуванням принципу спільного контролю з суміжними країнами, запровадження електронних камеральних перевірок та вдосконалення доперевірочного аналізу, розробка моделі пріоритезації/сегментації боржників на основі вартості та ймовірності стягнення, перегляд баз оподаткування митними платежами відповідно до міжнародних зобов’язань (регламенти ЄС), забезпечення повноцінного функціонування Електронного кабінету платника», - наголошують у ДФС.

Проведення дослідження часу випуску товарів з використанням інструменту Всесвітньої митної організації (Тіme Release Study) та технічне оснащення прикордонних пунктів пропуску також планується реалізувати до 2020 року. 

Суспільство, 12.04.2018 10:33