Фрагмент матчу "Динамо" – "Зальцбург". Джерело: Telegram-канал "Динамо" Київ

Зальцбург — "Динамо" Київ: де та коли дивитись матч

У вівторок, 27 серпня, Динамо "Київ" зіграє другий матч з австрійським Зальцбургом у межах раунду плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2024/25. Переможець двоматчевого протистояння вийде у груповий етап Ліги чемпіонів.

Як повідомляє Tribuna.com, гра відбудеться на "Ред Булл Арені" у Зальцбурзі. 

Зазначається, що матч розпочнеться о 22:00 за київським часом. Транслювати поєдинок "Зальцбург" — "Динамо" у прямому ефірі буде медіасервіс MEGOGO. Варо наголосити, що у першій зустрічі між командами, яка відбулася 21 серпня у польському Любліні, "Динамо" програло команді з Австрії (0:2).

Так, у сьогоднішньому  матчі букмекери віддають перевагу австрійській команді. На перемогу "Зальцбурга" можна поставити з коефіцієнтом 1,61. Нічия – 4,40. Виграш "Динамо" оцінюють — 5,50. Водночас підсумковий успіх команди Олександра Шовковського оцінений коефіцієнтом 11,00 тоді, як на прохід у груповий етап Ліги чемпіонів австрійської команди приймають ставки з коефіцієнтом у 1,04. Зауважимо, що команда, яка програє, виступатиме в Лізі Європи.

Нагадаємо, раніше після поразки у матчі з Зальцбугом (0:2) головний тренер киян Олександр Шовковський зауважив, що незадоволений грою та деякими рішеннями арбітра матчу. Він додав, що кияни створили вдосталь моментів, але не змогли їх реалізувати. Тепер "Динамо" під час повторного матчу має щонайменше нівелювати перевагу австрійського клубу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.08.2024 16:59