Олександр Шовковський. Джерело: Telegram-канал "Динамо" (Київ)

"Нічого ще не закінчено": Шовковський прокоментував поразку "Динамо" від "Зальцбурга" в Лізі чемпіонів

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський на післяматчевій прес-конференції оцінив гру і результат команди. Це відбулося після поразки від "Зальцбурга" (0:2) у першому матчі раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

На прес-конференції знаменитий у минулому воротар, а зараз головний тренер столичного футбольного клубу мав відверто роздратований вигляд.

"Безумовно, я незадоволений грою. У якомусь сенсі й діями арбітра незадоволений, там був фол на Ярмоленку 100-відсотковий: якщо там не пенальті, то небезпечний штрафний удар. Гра команди? Створили чимало моментів, щоб забити, але, на жаль, гра складається з забитих м'ячів, а не з того, що створили. У нас ще є наступна гра, будемо до неї готуватися. Цей двобій ще не закінчений", — зазначив він.

Також Шовковський наголосив, що кияни створили вдосталь моментів, але не змогли їх реалізувати. Тепер "Динамо" під час повторного матчу має щонайменше нівелювати перевагу австрійського клубу.

"Мали вдосталь моментів, щоби забити. Десь не влучили у ворота, десь не встигли замкнути, десь не пощастило і влучили у штангу. Це гра. Чи здивував "Зальцбург"? Розберемо всю цю гру детально та зробимо все, щоб зіграти вдало у наступному матчі. Слабкі сторони я розкажу команді", — додав Шовковський.

Матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації між "Динамо" та "Зальцбургом" відбудеться 27 серпня. Поєдинок кияни проведуть на виїзді, в Австрії.

Нагадаємо, що в попередньому етапі київське "Динамо" зустрічалося на виїзді з шотландським "Рейнджерс". Поєдинок завершився впевненою перемогою киян 2:0, що дозволило столичному клубу вийти у плей-оф найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.08.2024 18:07