Фрагмент матчу "Динамо" – "Зальцбург". Джерело: Telegram-канал "Динамо" (Київ)

"Динамо" програло "Зальцбургу": шанси на груповий етап Ліги чемпіонів суттєво зменшилися

У першому матчі раунду плей-оф київське "Динамо" програло австрійському "Зальцбургу" з рахунком 0:2. Українські віце-чемпіони пропустили по одному голу в кожному з таймів.

Як відомо, перед цим у кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА кияни розгромили сербський "Партизан" (9:2 за сумою двох поєдинків) і здолали шотландський "Рейнджерс" (3:1 за сумою двох ігор). Наступним суперником став австрійський "Зальцбург", який є віце-чемпіоном Австрії сезону-2023/2024.

Футболісти "Динамо" непогано проводили матч, створювали моменти, але пропустили під час контратаки на 29 хвилині: Забив малієць Нене, який пробив у правий нижній кут воріт. На 34 хвилині вінгер Чергорд мав шанс збільшити перевагу, але Бущан виконав сейв.

На 48 хвилині матчу "Зальцбург" заробив пенальті. У штрафному майданчику киян розгорнулася боротьба за м'яч: Караваєв підбив ногу суперника, за це арбітр призначив пенальті. Данець Чергорд реалізував одинадцятиметровий удар — 2:0 на користь австрійської команди.

Київські футболісти мали декілька хороших моментів для голів. Однак Ярмоленку, Попову (ударом головою влучив м’ячем у стійку воріт), Шапаренку й іншим не вдалося реалізувати нагоди. Словом, за відносно хорошої гри "динамівці" не реалізували свої можливості та тепер суттєво ускладнили собі життя у двоматчевій дуелі.

Поразка "Динамо" від "Зальцбурга"

Джерело: Telegram-канал "Динамо" (Київ)

Матч-відповідь раунду плей-оф між "Динамо" та "Зальцбургом" відбудеться 27 серпня. Поєдинок кияни проведуть на виїзді в Австрії.

Нагадаємо, що в попередньому етапі київське "Динамо" зустрічалося на виїзді з шотландським "Рейнджерс". Поєдинок завершився впевненою перемогою киян 2:0, що дозволило столичному клубу вийти у плей-оф найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.08.2024 00:25