Фото: сайт "Динамо"

"Динамо" пройшло "Рейнджерс" у матчі-відповіді Ліги чемпіонів: з ким зустрінеться у плей-оф

Щойно завершився поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому київське "Динамо" зустрічалось на виїзді з шотландським "Рейнджерс". Поєдинок завершився впевненою перемогою киян, що дозволило столичному клубу вийти у плей-оф найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Кияни забили два голи наприкінці зустрічі завдяки зусиллям Олександра Піхальонка та Назарія Волошина, а вилучення гравця "Рейнджерс" сприяло такому результату.

"Рейнджерс" — "Динамо" 0:2 (перший матч 1:1)
Гол: Піхальонок, 82, Волошин, 84.

"Рейнджерс": Батленд, Йилмаз (Девіс 77), Проппер, Суттар, Таверньє, Баррон, Діоманде (Стерлінг 68), Жефте, Лоуренс (Матондо 85), Маккосленд (Черний 46), Дессерс.

"Динамо": Бущан, Дубінчак, Михавко, Попов, Караваєв (Біловар 90+1), Шапаренко (Лонвейк 90), Бражко, Буяльський (Піхальонок 75), Кабаєв (Брагару 75), Ярмоленко (Волошин 68), Ванат.

Вилучення: Жефте, 51.

У плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" зустрінеться з австрійським "Зальцбургом". Це протистояння стане останнім щаблем на шляху до групового етапу престижного європейського турніру.

Варто зазначити, що "Динамо" вперше за два роки виступає в Лізі чемпіонів. За підсумками сезону-2022/2023 кияни фінішували четвертими та грали лише у кваліфікації Ліги конференцій. Востаннє "Динамо" грало на груповій стадії найпрестижнішого клубного футбольного турніру в сезоні-2021/2022: набрало одне очко у групі з "Баварією", "Бенфікою" та "Барселоною". Востаннє "Динамо" долало груповий раунд Ліги чемпіонів у сезоні-2015/2016 — посіло друге місце в групі з "Челсі", "Порту" та "Маккабі" (Тель-Авів).

Нагадаємо, 23 липня у першій грі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" розгромно перемогло сербський "Партизан" з рахунком 6:2. Також кияни розгромно переграли "Партизан" і в другому матчі, який закінчився з рахунком 0:3.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 13.08.2024 23:44