Фото: сайт "Динамо"

"Динамо" зіграє з "Партизаном" в особливому комплекті форми

У середу, 31 липня, у Белграді пройде матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між сербським "Партизаном" та київським "Динамо". Український клуб вийде на поле у синьо-жовтому комплекті форми, що символізує національний прапор України.

Відповідне повідомлення з'явилось на офіційному сайті "Динамо". Вранці у день гри на стадіоні відбулася традиційна нарада з організаційних питань. Серед іншого, було затверджено, у формах яких кольорів проведуть матч команди.

"Динамівці" зіграють у комплекті форми синьо-жовтого кольору. Голкіпер киян вдягне сірий комплект екіпірування. Господарі проведуть матч у біло-чорних футболках, а воротар "Партизана" зіграє у формі помаранчевого кольору.

Гостьовий для "Динамо" поєдинок пройде на стадіоні "Партизан" та розпочнеться о 20:00 за місцевим часом (21:00 за київським).

Раніше повідомлялось, що 30 липня київське "Динамо" прибуло до Белграда на повторний поєдинок другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. У поєдинку з сербами головний тренер "біло-синіх" Олександр Шовковський розраховує на 27 гравців.

Варто зазначити, що у першому поєдинку, який пройшов на номінальному домашньому стадіоні киян у польському Любліні, "Динамо" взяло гору над "Партизаном" з рахунком 6:2.

Поєдинок "Партизан" — "Динамо" пройде на арені сербів у середу, 31 липня. Початок матчу — о 21:00 за київським часом.

Водночас переможець двоматчевого протистояння вийде в третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Якщо успіху досягне український клуб, то в наступній стадії зустрінеться з шотландським "Рейнджерс". Ці поєдинки відбудуться в першій половині наступного місяця.

Нагадаємо, у цифровому мовленні T2 пряма трансляція поєдинку буде доступна на телеканалі "2+2". У кабельних мережах і на онлайн-платформах матч можна буде переглянути на клубному каналі "Динамо TV". Також гру покажуть на YouTube-каналі ФК "Динамо" Київ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 31.07.2024 18:09