Фото: сайт "Динамо"

Шовковський взяв 27 футболістів на другий поєдинок "Динамо" проти "Партизана" (відео)

У вівторок, 30 липня, київське "Динамо" прибуло до Белграда на повторний поєдинок другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Кияни зустрінуться на чужому полі із сербським "Партизаном".

Про це повідомляє сайт "Динамо".

У поєдинку з сербами головний тренер "біло-синіх" Олександр Шовковський розраховує на таких гравців:

  • Воротарі: Бущан, Нещерет, Ігнатенко, Моргун;
  • Захисники: Дубінчак, Попов, Біловар, Дячук, Вівчаренко, Себальйос, Малиш, Михавко;
  • Півзахисники: Буяльський, Андрієвський, Караваєв, Ярмоленко, Шапаренко, Кабаєв, Волошин, Діалло, Царенко, Бражко, Піхальонок, Лонвейк;
  • Нападники: Супряга, Ванат, Пономаренко.

Варто зазначити, що у першому поєдинку, який пройшов на номінальному домашньому стадіоні киян у польському Любліні, "Динамо" взяло гору над "Партизаном" з рахунком 6:2.

Поєдинок "Партизан" — "Динамо" пройде на арені сербів у середу, 31 липня. Початок матчу — о 21:00 за київським часом.

Водночас переможець двоматчевого протистояння вийде в третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Якщо успіху досягне український клуб, то в наступній стадії зустрінеться з шотландським "Рейнджерс". Ці поєдинки відбудуться в першій половині наступного місяця.

Нагадаємо, у цифровому мовленні T2 пряма трансляція поєдинку буде доступна на телеканалі "2+2". У кабельних мережах і на онлайн-платформах матч можна буде переглянути на клубному каналі "Динамо TV". Також гру покажуть на YouTube-каналі ФК "Динамо" Київ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 30.07.2024 18:29