Фото: "Динамо"

Київське "Динамо" розгромило сербський "Партизан" у матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів

У вівторок, 23 липня, у першій грі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" розгромно перемогло сербський "Партизан".

Про це повідомляє "Суспільне спорт".

Матч проходив в польському Любліні і завершився з рахунком 6:2 на користь українців.

Вже в першому таймі біло-сині забили у ворота сербів три голи. А на 55-й хвилині матчу динамівці вчетверте поцілили у ворота "Партизана". На 66-й хвилині серби намагалися відігратися і забили свій другий гол, проте це їх не врятувало, адже пропустили ще два м'ячі від киян.

Так, остаточний рахунок "Динамо" встановило голами у виконанні Дениса Попова й дебютанта Олександра Піхальонка. Півзахисник збірної України відзначився у своєму першому матчі за киян вже в компенсований час і довершив перемогу — 6:2.

Повторна гра відбудеться 31 липня у Белграді. Переможець пари зустрінеться у третьому кваліфікаційному раунді з шотландським "Рейнджерс". Для потрапляння до групового раунду клубам також необхідно подолати стадію плей-офф. 

Кваліфікація Ліги чемпіонів. 2-й раунд. Перша гра

"Динамо" — "Партизан" 6:2

Голи: Шапаренко, 40, Бражко, 43, Караваєв, 45+1, Кабаєв, 55, Попов, 83, Піхальонок, 90+2 — Салданья, 22 (пен.), 66

"Динамо": Бущан, Караваєв (Малиш, 46), Дячук, Попов, Вівчаренко, Буяльський (Піхальонок, 46), Бражко (Андрієвський, 86), Шапаренко (Лонвейк, 86), Ярмоленко (Волошин, 69), Ванат, Кабаєв

"Партизан": А. Йованович, Де Медіна (Філіпович, 60), Маркович, Муякич, Антич, Арріага, Го (Щекич, 46), Захід (Натхо, 59), Ксандер (Ібрагім, 60), Салданья, Калулу (Тріфунович, 77)

Попередження: Салданья, 1, Де Медіна, 11, Бражко, 47, Арріага,  81.

Нагадаємо, сайт "Динамо" раніше повідомляв, що перший поєдинок, номінально домашній для "Динамо", пройде в польському Любліні на стадіоні "Люблін Арена". У прямій трансляції гру покаже телеканал "2+2", телеканал "Динамо TV", також матч можна подивитися на каналі "Динамо Київ" у YouТube.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.07.2024 23:35