Фото: сайт "Динамо"

Київське "Динамо" скасувало всі двосторонні заходи із сербським клубом "Партизан" через підтримку РФ

Столичний футбольний клуб "Динамо Київ" скасовує всі двосторонні заходи із клубом "Партизан". Це пов'язано з тим, що сербська команда підтримує Росію. 

Як повідомляє прес-служба клубу, ФК "Динамо" засуджує всіх, хто допомагає Росії, зокрема підтримує російський спорт.

"Особливо, коли це вчиняється представниками країн Європи, що підтримує Україну. Враховуючи це та з огляду на нещодавню участь ФК "Партизан" у змаганнях на території Росії, ми прийняли рішення скасувати усі двосторонні заходи між клубами, що мали відбутися у контексті матчу. Також ми ухвалили рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах", — йдеться у повідомленні.

Водночас у прес-службі клубу наголосили, що, попри результати жеребкування, київський клуб є частиною великої родини УЄФА, саме тому "Динамо Київ" поважає світові футбольні принципи та традиції, поважає суперників і дотримується принципу fair-play на полі та поза його межами.

"Ми готові у спортивній боротьбі змагатись і перемагати будь-якого суперника. Таким чином ми доводимо європейськість і відкритість нашої країни та українського спорту", — додали у прес-службі.

Зазначимо, що матч "Динамо Київ"-"Партизан" відбудеться у вівторок, 23 липня, у Польщі. Київський клуб прийме команду із Сербії у польському Любліні. Матч почнеться о 20:00 за київським часом.

Нагадаємо, сайт "Динамо" раніше повідомляв, що перший поєдинок, номінально домашній для "Динамо", пройде в польському Любліні на стадіоні "Люблін Арена". У прямій трансляції гру покаже телеканал "2+2", телеканал "Динамо TV", також матч можна подивитися на каналі "Динамо Київ" у YouТube.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.07.2024 15:29