Фото: сайт "Динамо"

Де та коли дивитись матч "Динамо" Київ — "Зальцбург"

У середу, 21 серпня, відбудеться перший матч між "Динамо" Київ та австрійським "Зальцбургом" у межах плей-офф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2024/25.

Як повідомляє Dynamo.Kiev.ua, матч пройде в польському Любліні на стадіоні "Арена Люблін". Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Пряма трансляція матчу пройде на сервісах стрімінгового телебачення MEGOGO. Зазначимо, що на попередньому етапі кваліфікації до найпрестижнішого клубного турніру "Динамо" пройшло шотландський "Рейнджерс" (1:1, 2:0), а "Зальцбург" обіграв голландський клуб "Твенте" (2:1, 3:3).

Матч обслужить бригада арбітрів зі Швейцарії на чолі з рефері в полі Сандро Шерер. Також на грі буде працювати система відеодопомоги арбітрам VAR під керуванням Федай Сана.

Український клуб підходить до першого поєдинку із "Зальцбургом" без свого травмованого центрального захисника Максима Дячука. Проте інших кадрових проблем "Динамо" не має. Водночас "Зальцбург" у майбутньому матчі не зможе розраховувати одразу на дев'ятьох своїх виконавців. Варто додати, що наразі це не заважало команді з Австрії не програвати в останніх шести матчах. 

Так, якщо Динамо здобуде перемогу у двоматчевому протистоянні з австрійським клубом, кияни потраплять до групового етапу Ліги чемпіонів. Востаннє український клуб грав у найпрестижнішому кубковому турнірі у сезоні 2021\22.

Нагадаємо, 13 серпня "Динамо" Київ обіграло шотландським "Рейнджерс". Поєдинок завершився впевненою перемогою киян (0:2), що дозволило столичному клубу вийти у наступний раунд плей-оф найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.08.2024 14:16