Директор комерційної компанії привласнив понад 4,8 млн. грн. бюджетних коштів

13 ЛИСТОПАДА 2017 21:33

На Черкащині поліція повідомила про підозру директору комерційної компанії за розтрату бюджетних коштів. Його підозрюють у привласненні понад 4,8 мільйона гривень під час реконструкції очисних споруд у місті Золотоноша, інформує TrueUA.

На сайті НПУ зазначається, що в 2014 році між Черкаською ОДА та товариством було укладено два договори на проведення будівельних робіт. Відповідно до яких генпідрядник повинен був провести реконструкцію очисних споруд у м. Золотоноша. Загальна вартість даних робіт становила понад 28 мільйонів гривень.

«Під час слідства поліцейські з’ясували, що до актів виконаних робіт генпідрядник вніс недостовірні дані щодо вартості проведених будівельних робіт, а також включив роботи, які не передбачалися локальним кошторисом. Це також було підтверджено проведеною будівельно-технічною експертизою. В наслідок протиправних дій було привласнено понад 4,8 мільйона гривень бюджетних коштів», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що працівники Управління захисту економіки в Черкаській області Нацполіції довели причетність до розкрадання бюджетних коштів як керівника комерційної структури, так і начальника одного з відділів ОДА.

Події, 13.11.2017 21:33