Фото: meta.ua

Для гарного настрою: яке кіно подивитися вдома з сім’єю на вихідних

Перегляд фільмів в родинному колі — найкращий спосіб відпочити на вихідних після виснажливого робочого тижня. Цікаві кінострічки залишать "море" вражень та емоцій на довгий час.

TruеUA підготував добірку фільмів, які подарують гарний настрій усій родині. 

"Патрік"

Жанр: комедія, сімейний

Режисер: Менді Флетчер

Рік: 2018

Життя молодої вчительки Сари, у якому досить турбот і проблем, поповнюється новим пунктом — неслухняним собакою Патріком, який вона отримала від бабусі. Крім того, що їй не щастить ані в кар'єрі, ані в сім'ї, ані в стосунках із чоловіками, вона змушена піклуватися про норовливого мопса. Найцікавіше, що Сара не любить собак.

"Шлях додому"

Жанр: драма, сімейний, пригоди

Режисер: Чарльз Мартін Сміт

Рік: 2019

Одного дня ​​добродушний студент Лукас прихистив маленьке цуценя, якого вирішив назвати Беллою. Пустотлива і ласкава дівчинка відразу ж стала повноправним членом сім'ї, насолоджуючись своїм новим будинком і турботою, якої її оточили. Через деякий час домашня улюблениця перетворилася у велику і сильну собаку, а її зв'язок з господарями лише посилився. Але одного разу сталася низка подій, в результаті яких Белла виявилася за кілька сотень миль від будинку. Однак здаватися чотиринога героїня не має наміру — заради возз'єднання з Лукасом, вона готова подолати цю величезну відстань і всі перешкоди, які зустрінуться на її шляху.

"Таємне життя Уолтера Мітті"

Жанр: комедія, мелодрама

Режисер: Бен Стіллер

Рік: 2013

Головний герой фільму — звичайна людина, яка живе звичайним життям, так само, як і мільйони інших людей. Кожен день він прокидається, снідає пластівцями, п'є каву і йде на роботу в офіс, де займається абсолютно марними справами. Він намагається фліртувати з колегою, але його, такого звичайного, ніхто не помічає. Він — один з сірої маси, людина з натовпу, нічим не примітний і абсолютно не видатний. Єдине, що відрізняє Волтера Мітті від інших людей, — це його мрії. І в один прекрасний день він розуміє, що їм пора стати реальністю. І з цього моменту його життя стає по-справжньому неймовірним.

"Мільйони Брюстера"

Жанр: комедія

Режисер: Волтер Гілл

Рік: 1985

Бейсболіст на ім'я Брюстер отримує від родича спадок — сотні мільйонів доларів. Але розпоряджатися ними він так просто почати не може. Старигань зазначив у заповіті, що повністю суму Брюстер отримає лише в тоді, коли за місяць зможе витратити 30 мільйонів доларів до останнього цента.

"Ніч у музеї"

Жанр: пригоди

Режисер: Шон Леві

Рік: 2006

Фільм розповідає про чоловіка, який влаштовується нічним сторожем до музею. Хіба це не найспокійніша робота? Та музей виявляється непростим — зненацька експонати оживають! Тепер головний герой не тільки має охороняти музей від сторонніх, але і перешкодити його неслухняним мешканцям вибратися на волю. Ця добра сімейна казка зі зворушливими та дотепними героями і цікавим сюжетом, який чудово покращує настрій.

Нагадаємо, одразу пʼять фільмів від українських режисерів, про Україну або знятих за української копродукції потрапили у двох категоріях в офіційні списки попередньої кваліфікації на премію "Оскар". Оприлюднили претендентів у категоріях на найкращий анімаційний і документальний фільм, а також найкращий міжнародний фільм.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 19.01.2024 18:00