Доба в АТО: незаконні збройні формування 26 разів порушили перемир’я

09 ЖОВТНЯ 2017 06:13

Минула доба у районі проведення АТО завершилась збільшенням кількості обстрілів позицій української армії з боку бойовиків. Здебільшого, ворог використовував гранатомети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку прес-центру штабу АТО у Facebook.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 26 разів порушили перемир’я. Українські військові 19 разів вогнем у відповідь примушували противника дотримуватись режиму тиші. Унаслідок бойових дій втрат серед бійців АТО немає», – повідомляє  штаб АТО.

На Донецькому напрямку з різних видів гранатометів і великокаліберних кулеметів проросійські найманці били по позиціях біля Авдіївки, Пісків, Майорська, Луганського, шахти Бутівка.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні угруповання 4 рази і упродовж декількох годин, відкривали вогонь з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, різних видів гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Кримського. Також двічі під гранатометний вогонь противника потрапили наші укріплення неподалік Трьохізбенки, і один раз у районі Новоолександрівки і Попасної.

На Приморському напрямку інтенсивність обстрілів увечорі дещо зменшилась. Проте, близько 20 години бойовики застосовували автоматичний гранатомет на підступах до Мар’їнки.

Події, 09.10.2017 06:13