ДТП за участю шуфрича-молодшого: слідчі розпочали кримінальне провадження

27 СЕРПНЯ 2017 12:53

Син нардепа співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучено до матеріалів кримінального провадження; автомобіль вилучили і доставили на арештмайданчик. Столичні поліцейські встановлюють обставини автопригоди, у якій постраждав пішохід, слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує TrueUA з посиланням  на сторінку поліції Києва у Facebook. 

«Аварія трапилась вчора близько 22:30 у Печерському районі Києва: автомобіль Bentley на пішохідному переході збив чоловіка. Потерпілого із травмами тіла «швидка» доставила в лікарню... Неподалік від місця події виявили камери відеонагляду, записи з яких будуть вилучені у встановленому законодавством порядку. Для з’ясування обставин і механізму автопригоди будуть проведені експертизи, зокрема технічного стану машини, автотехнічна та фототехнічна», – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на момент аварії в салоні іномарки разом із водієм 1994 року народження перебував його товариш. Також відомо, що авто не належить водієві, а було взяте в оренду.

У прес-службі поліції повідомили, що під час спілкування з правоохоронцями водій пройшов тест на визначення стану сп’яніння і пройшов дослідження в лікарні: результати показали, що чоловік тверезий.

Події, 27.08.2017 12:53