Фото: Сергій Пашинський\Facebook

Екс-нардеп Пашинський вийшов із СІЗО під заставу у понад 270 млн грн

У вівторок, 27 лютого, народний депутат України VIII скликання Сергій Пашинський вийшов з-під варти. За нього внесли заставу у розмірі 272,5 мільйона гривень.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Тільки що підприємства  члени Національної асоціації підприємств оборонної промисловості National Association of Ukrainian Defense Industries / NAUDI внесли за мене повну заставу. Я вийшов на свободу. Я дуже вдячний за таку колосальну підтримку, але мені водночас дуже соромно, що кошти, які повинні були бути використані для виробництва зброї, використані на заставу для мене по фейкових звинуваченнях. Я відпрацюю кожну копійку і доб’юся повернення цих коштів", написав Пашинський.

Також він зазначив, що повертається до виконання своїх обов’язків, та пообіцяв більше зброї та боєприпасів для військових потреб України.

"Повертаюся до своїх обов’язків. Більше зброї, більше боєприпасів. Тільки перемога! Сподіваюсь, від цих завдань сильно мене відволікати не будуть!" зауважив колишній депутат.

Також він повідомив про те, що вже подано заяву про злочин щодо фальсифікації нібито його "розмов" по телефону.

Нагадаємо, у понеділок, 26 лютого, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід Сергію Пашинському у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у розмірі 272 мільйони гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.02.2024 11:59