Ексклюзивне видання гри Gran Turismo Sport містить в собі справжній автомобіль

18 ЖОВТНЯ 2017 12:03

Серед прихильників відеоігор особливо цінуються різні лімітовані і ексклюзивні видання, що включають дорогі колекційні предмети, фігурки персонажів, ігрову атрибутику і інші приємні бонуси, передає TrueUA з посиланням на Gran Turismo  

Але що, якщо в такому комплекті, окрім самої гри, міститиметься реальний автомобіль? І це не наші вигадки. Подібне лімітоване видання дійсно існує.  

Тайванське відділення компанії Sony оголосило про випуск бандла гри Gran Turismo Sport, що включає автомобіль 2018 MAZDA MX, - 5.   

Вартість подібного набору склала 46 600 доларів, а окрім гри і автомобіля він також містить консоль PlayStation 4 Pro, гарнітуру віртуальної реальності PlayStation VR, підписку на сервіс PlayStation Plus тривалістю 12 місяців, кермо Thrustmaster T - GT, ігрове крісло APIGA AP1 і 4К-телевизор Sony Bravia HDR OLED.   

Комплект, звичайно, дуже цікавий, але чи знайдеться сміливець, здатний розщедритися на таку суму заради нього?  

Як виявилося, сміливець такий знайшовся. Ним став неназваний колекціонер автомобілів, який придбав лімітоване видання практично відразу після анонса. А найсумніше в усій цій історії те, що такий бандл існує в одиничному екземплярі і Sony не планує його перевыпускати в майбутньому.   

Нагадаємо вам, що гра Gran Turismo Sport є ексклюзивом ігрової консолі PlayStation 4 і надходить у продаж вже сьогодні - 18 жовтня 2017 року!!!

 

Технології, 18.10.2017 12:03