Фанати будуть контролювати порядок на стадіоні

29 СЕРПНЯ 2017 15:55

Ультрас «Металіста» опублікували у Facebook звернення щодо майбутнього матчу Україна - Туреччина, який в рамках відбору на ЧС-2018 відбудеться 2 вересня у Харкові.  

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на ZN.UA.  

«2 вересня, у нашому місті пройде найважливіший матч, не тільки для фанатів і збірної, але також для міста і всієї країни. Домашні матчі збірної зараз під умовною дискваліфікацією. Львову та Києву заборонено приймати матчі, Харків на жовтій картці. Наступний штраф - кілька ігор збірної без глядачів. Як це вдарить по шансах збірної кваліфікуватися - всім і так зрозуміло. Тому нами прийнято рішення: не використовувати на цьому матчі будь-яку піротехніку. Провокатори будуть покарані відразу і дуже суворо. Відкладемо красиві піро-шоу до кращих часів», - свідчить заява УЛЬТРАС.  

Востаннє національна збірна грала у Харкові 15 листопада минулого року, коли в товариській зустрічі обіграла Сербію (2:0).   

Українці посідають четверте місце в групі I кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року, маючи однакову кількість очок з Туреччиною - по 11.

 

Суспільство, 29.08.2017 15:55