Фото: Favbet Foundation

Favbet Foundation підтримали нагородження юних спортсменів до Дня фізичної культури і спорту

01 ЖОВТНЯ 2024 13:01

До Дня фізичної культури і спорту управління у справах молоді та спорту Деснянської РДА за підтримки Favbet Foundation та інших партнерів провело урочисту церемонію нагородження найкращих спортсменів за підсумками виступів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях у 2023-2024 навчальному році.

Успіх кожного спортсмена — це результат наполегливої щоденної праці на тренуваннях, напружених емоційних та фізичних випробувань, а також підтримки, яку вони отримують від батьків і тренерів.

Завдяки відданості молодих атлетів та професіоналізму їхніх наставників, наші спортсмени досягають значних результатів та здобувають визнання на спортивних аренах.

"Цьогоріч ми нагороджували переможців та призерів світових, європейських та всеукраїнських змагань, які займаються у комунальних спортивних школах та клубах Деснянського району. Ми хочемо, щоб юні деснянці та їх тренери відчували підтримку, тож дякуємо за турботу нашим партнерам Favbet Foundation. Займайтесь спортом, любіть спорт, бо це робить нас здоровими, сильними та щасливими", — зауважив начальник управління у справах молоді та спорту Деснянської РДА Кирило Бойко.

Favbet Foundation спорт

Фото: Favbet Foundation

Всього під час церемонії було нагороджено близько 90 талановитих юних спортсменів та їхніх тренерів. Серед нагороджених — вихованці Комплексної ДЮСШ №14, ДЮСШ №23, ДЮСШ №18 та Деснянського ЦФЗН "Спорт для всіх". Окремо відзначили футбольну команду 2010 року народження Комплексної ДЮСШ №14, а також учасників змагань з футболу, дзюдо, боксу, тхеквондо, шахів та волейболу.

"Favbet Foundation висловлює щиру вдячність кожному спортсмену за їхню старанність та відданість спорту, а тренерам — за неоціненний вклад у розвиток молодих талантів. Разом ми працюємо над тим, щоб підтримувати молоде покоління спортсменів і сприяти їхньому успіху на всеукраїнському та міжнародному рівнях", — прокоментували у Favbet Foundation.

Favbet Foundation спорт

Фото: Favbet Foundation

У фонді також відзначили, що продовжуватимуть підтримувати ініціативи, спрямованих на розвиток дитячого та юнацького спорту, адже спорт — це важливий крок до формування сильного, здорового та успішного майбутнього України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 01.10.2024 13:01