Флешмоб від прикордонників: «Я не беру. Скижи ні і ти»

09 ГРУДНЯ 2017 14:22

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» провели флешмоб у підтримку Міжнародного дня боротьби з корупцією, повідомляє TrueUA.

«До Міжнародного дня боротьби з корупцією прикордонники в аеропорту «Бориспіль» провели флешмоб. У акції виявили бажання взяти участь військовослужбовці відібрані в рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону», – йдеться у повідомлені Держприкордонслужби.

Загалом 25 прикордонників вишикувались в слово «НІ», аби у такий спосіб продемонструвати своє категоричне ставлення до хабарів. Крім цього, кожен прикордонник тримав у руках картку саме з тими словами, які, на його думку, не повинні існувати у сучасній європейській державі.

Також на сайті прикордонного відомства повідомляється, що  від початку року прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» 45 разів пропонували неправомірні вигоди в еквіваленті на суму понад 140 тисяч гривень. А загалом на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби зафіксували понад 1 тисячу спроб підкупу.

Відео, 09.12.2017 14:22