Фото: Матвій Сафоном / сайт ПСЖ

Французький гранд виклав шалені гроші за російського голкіпера: подробиці трансферу під час війни

Французький футбольний гранд "Парі Сен-Жермен" оголосив про трансфер голкіпера російського "Краснодара" Матвія Сафонова. Парижани віддали за воротаря країни-агресора 20 мільйонів євро.

Відповідне повідомлення з'явилось у соцмережі X французького клубу.

Згідно з оприлюдненою інформацією, контракт з 25-річним представником Росії розрахований на п'ять років. Раніше ЗМІ повідомляли, що сума угоди воротаря російської збірної з урахуванням бонусів складе 20 мільйонів євро.

Варто зазначити, що Сафонову у ПСЖ забезпечене місце на лаві для запасних, адже основним воротарем парижан є Джанлуїджі Доннарумма.

Раніше повідомлялось, що український голкіпер Андрій Лунін розмірковує над своїм майбутнім у мадридському "Реалі". У нашого земляка є пропозиція від клубу англійської Прем'єр-ліги, а саме від лондонського "Арсеналу".

Нагадаємо, український голкіпер Андрій Лунін провів у запасі увесь фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому його "Реал" здолав дортмундську "Боруссію" з рахунком 0:2. При цьому наш земляк вважає цей поєдинок найкращим матчем іспанського гранда у фіналі Ліги чемпіонів.

Андрій Лунін у сезоні-2023/2024 відстояв більшість матчів за "Реал". Загалом на його рахунку 12 "сухих" поєдинків за мадридську команду. У шести матчах плей-оф Ліги чемпіонів Лунін пропустив вісім голів. У чвертьфінальній серії пенальті проти "Манчестер Сіті" українець потягнув два пенальті від чинних володарів трофея.

Лунін також потрапив до попередньої заявки збірної України на Євро-2024. Підготовку до турніру українці розпочнуть у понеділок, 3 червня, товариським матчем проти Німеччини.

Ще 13 травня стало відомо, що український воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін погодився продовжити угоду з "вершковими" до 2029 року. Футболіст готовий поборотися за місце в основі із зірковим голкіпером Тібо Куртуа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.06.2024 20:25