Фото: Instagram Андрія Луніна

Контракт голкіпера Луніна з мадридським "Реалом": оприлюднено сенсаційні подробиці

Контракт голкіпера "Реала" Андрія Луніна не завершується влітку 2024 року. Українець таємно перепідписав угоду з мадридським клубом.

Про це повідомляє El Chiringuito. За інформацією джерела, контракт Луніна з "вершковими" діє до червня 2025-го року. Наш земляк перепідписав договір про співпрацю з "Реалом" влітку 2019 року після оренди у "Леганес".

Керівництво клубу на даному етапі задоволене його грою та професіоналізмом, а також хотіло запропонувати йому нову угоду. Проте це питання буде вивчено наприкінці сезону.

Видання наголошує, що воротар щасливий у Мадриді. Партнери побачили його оживленим останніми тижнями. Майбутнє Луніна буде вирішено влітку, але клуб поважатиме будь-яке рішення свого гравця.

Статистика Луніна в "Реалі"

Цього сезону Лунін пропустив чотири мʼячі у семи матчах. В його активі п'ять ігор без пропущених голів. Кепа Аррісабалага відстояв на нуль у шість з 13 матчів сезону. В них він пропустив 10 голів.

Нагадаємо, на початку листопада до команди тижня у Лізі чемпіонів за версією УЄФА увійшли український голкіпер "Реала" Андрій Лунін та грузинський захисник "Шахтаря" Гіоргі Гочолейшвілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.12.2023 21:28