Фото: Андрій Лунін. Джерело: "Реал Мадрид"

У команду тижня Ліги чемпіонів увійшли український голкіпер та гравець "Шахтаря": версія УЄФА

До команди тижня у Лізі чемпіонів за версією УЄФА увійшли український голкіпер "Реала" Андрій Лунін та грузинський захисник "Шахтаря" Гіоргі Гочолейшвілі.

Збірна тижня з'явилась у Twitter УЄФА. Зазначається, що команда сформована на основі показників у Fantasy Ліги чемпіонів.

Команда тижня у Лізі чемпіонів: Андрій Лунін ("Реал"), Гіоргі Гочолейшвілі ("Шахтар"), Пепе ("Порту"), Хосе Марія Хіменес ("Атлетіко"), Букайо Сака ("Арсенал"), Мікель Меріно ("Реал Соьєдад"), Діогу Гонсалвеш ("Копенгаген"), Самуел Ліно ("Атлетіко"), Гаррі Кейн ("Баварія"), Ерлінґ Голанд ("Манчестер Сіті"), Анутан Грізманн ("Атлетіко").

Скріншот Twitter УЄФА

Варто відзначити, що після чотирьох турів Ліги чемпіонів вихід із групи достроково гарантували собі німецькі "Баварія" та "Лейпциг", іспанські "Реал" і "Реал Сосьєдад", італійський "Інтер" і англійський "Манчестер Сіті". У складі мадридської команди успішно зіграв український воротар Андрій Лунін.

Нагадаємо, що боротьбу у Лізі чемпіонів продовжує "Шахтар": після чотирьох турів чемпіони України перебувають на третьому місці у своїй групі, маючи шість очок в активі (у двох лідерів – по дев'ять).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.11.2023 17:20