Фото: сайт УЄФА

"Шахтар" сенсаційно переміг "Барселону" і зберіг шанси на плей-офф (турнірна таблиця)

"Шахтар" переміг "Барселону" в четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок "гірники" проводили на номінально домашній арені у Гамбурзі.

Єдиний гол у матчі на 40-й хвилині забив українець Сікан. Судаков віддав передачу на хід Гочолейшвілі. Грузин прицілився і подав точно на голову Сікану – 1:0.

"Шахтар" — "Барселона" 1:0

Гол: Сікан, 40.

Шахтар: Різник – Гочолейшвілі, Бондар, Ракицький, Матвієнко – Степаненко (Назарина 73) – Зубков, Криськів, Судаков, Невертон (Швед 90+8) – Сікан (Келсі 62)

Барселона: тер Штеген – Канселу, Араухо, Крістенсен, Алонсо (Бальде) – Гюндоган, Ромеу (Педрі 59), Гаві (Лопес 81) – Рафінья (Ямал 59), Левандовський, Торрес (Фелікс 59)

Попередження: Невертон 90+7 - Араухо 45+2

Зазначимо, що Сікан з трьома голами приєднався до списку найкращих бомбардирів Ліги чемпіонів. "Шахтар" з шістьма очками поки третій, але продовжує зберігати шанси на потрапляння в наступний етап. 

Турнірна таблиця групи "Шахтаря" у Лізі чемпіонів

Скріншот з сайту УЄФА

Нагадаємо, в останньому поєдинку української Прем'єр-ліги донецький "Шахтар" у Києві переміг "Динамо" з рахунком (0:1). Після цього головний тренер "динамівців" Мірча Луческу подав у відставку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 07.11.2023 21:59