Фото: сайт УАФ

Футбольний матч став лідером спортивних переглядів 2023 року в Україні: подробиці

Відбірковий матч на Євро-2024 Україна — Італія (0:0) став найпопулярнішим у шанувальників футболу у 2023 році. Наша команда за підсумками гри не зуміла здобути пряму путівку у фінальну стадію турніру.

Про це у Facebook повідомив коментатор MEGOGO Роберто Моралес.

"Матч Україна — Італія лідер спортивних переглядів цього року. Радий, що довелося його працювати. А от фартовості у цих коментаторів забракло. Чекатимемо на плей-оф", — написав Моралес у соцмережі.

Нагадаємо, 20 листопада, відбувся поєдинок десятого туру відбору на Євро-2024 між збірними України та Італії. На стадіоні "БайАрена" в Леверкузені команда Сергія Реброва зіграла з італійцями у нічию 0:0. Україна посіла третє місце в групі. В березні "синьо-жовті" боротимуться за путівку на Євро-2024 у плей-оф Ліги націй. Жеребкування цього етапу відбудеться 23 листопада.

Раніше збірна України провела товариський матч проти "Лехії" (Гданськ). Поєдинок, який пройшов за зачиненими дверима, завершився перемогою нашої команди з рахунком 2:0.

Своєю чергою компанія Adidas презентувала м'яч футбольного чемпіонату Європи-2024. Офіційно він називатиметься Fussballliebe, що перекладається як "любов до футболу". Турнір відбудеться на полях Німеччини з 14 червня до 14 липня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.11.2023 20:42