Фото: Telegram Олександр Сирський

Генерал Сирський на Бахмутському напрямку озвучив головне завдання ЗСУ

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав українських захисників на Бахмутському напрямку. Там командування визначило головні завдання та спланували подальші дії ЗСУ.

Про це Олександр Сирський повідомив в Telegram. Він заявив, що Сили оборони продовжують йти вперед і звільняти українську землю на Бахмутському напрямку.

"Провідав наших воїнів на передовий. З командирами бригад та тактичних угруповань визначили головні завдання та спланували подальші дії", — повідомив він.

Командувач зазначив, що росіяни продовжують перекидати свої військові частини під Бахмут, зосереджуючи великі сили у цьому напрямку. Сирський наголосив, що "попереду важлива робота і ворог буде розбитий". Він подякував нашим захисникам за якісну роботу та просування вперед. Зокрема, зазначив підрозділи третьої ОШБр, п'ятої ОШБр, 54-ї ОМБр, 57-ї ОМПБр та 80-ї ОДШБр.

"Але ми маємо чітке завдання — деокупацію наших територій. Наша перевага — якість, точність і мотивація", — повідомив він.

Нагадаємо, російська армія здатна вести оборонні дії на Бахмутському напрямку. На більше вона не спроможна. За його словами, українські захисники продовжують просуватися на флангах. Наразі активність росіян на Бахмутському напрямку значно зменшилась.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.06.2023 18:48