Генштаб розповів про спроби наступу росіян на двох напрямках

26 ГРУДНЯ 2022 20:33

У понеділок, 26 грудня, російські окупанти продовжували спроби наступальних дій на Бахмутському та Лиманському напрямках.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України у вечірньому зведенні, пише TrueUA.

Як зазначається, окупанти продовжують зосереджувати зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Лиманському напрямках, а на Куп'янському, Авдіївському та Запорізькому – намагаються покращити тактичне становище.

За інформацією Генштабу, на Новопавлівському та Херсонському напрямках росіяни обороняються.

На Куп'янському та Лиманському напрямках ворог завдав вогневої поразки районами понад 20 населених пунктів. На Бахмутському та Авдіївському напрямках – обстріляв райони понад 30 населених пунктів. 

Як повідомляється, 24 грудня Сили оборони завдали удару по району зосередження живої сили противника у Половінкіно Старобільського району Луганської області. Втрати окупантів склали до 150 військовослужбовців знищеними та пораненими. 25 грудня на тимчасово окупованій території Херсонської області росіяни втратили до 50 військовослужбовців ліквідованими та до 100 пораненими. Також знищено близько п'яти одиниць військової техніки різного типу.

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала удару по району зосередження ворога, а підрозділи ракетних військ та артилерії уразили чотири пункти управління та шість районів зосередження живої сили противника.

Нагадаємо, раніше Зеленський попередив про загрозу нових масованих обстрілів.

Війна, 26.12.2022 20:33