«Гонтарева знищила банківську систему та обікрала мільйони українців», - Олег Ляшко

14 ЛИСТОПАДА 2017 12:28

Сьогодні на пленарному засіданні Верховної Ради України Олег Ляшко звернувся з промовою, в якій гостро критикував та звинувачував діючого президента України у невиконанні своїх конституційних обов’язків, повідомляє TrueUA.

Не обмежувався лідер радикальної партії і у обуренні щодо халатності на некомпетентності голови Національного банку України Валерії Гонтаревої, заявляючи: «Ставниця Петра Порошенка Гонтарева фактично знищила банківську систему і разом із Порошенко обікрала мільйони українців, однак півроку президент не виконує повноваження і не вносить до парламенту подання на нового голову Національного банку України. У нас йде зростання цін та інфляція. Нацбанк мав би вживати заходи, щоб підтримати і стимулювати економічний розвиток, а в нас півроку голова перебуває у відпустці».

Крім того, Ляшко згадав і про ЦВК, а точніше про те, що термін повноважень членів комісії давно був вичерпаний і лише після звернення нардепа до Вищого адміністративного суду Порошенко вніс подання про призначення нових членів ЦВК, більшість кандидатів яких представляли БПП.

Політика, 14.11.2017 12:28