Гройсман доручив опрацювати можливість установлення іменних стипендій

18 ЛИПНЯ 2017 14:20

Глава Уряду України Володимир Гройсман доручив опрацювати можливості установлення в Україні іменних стипендій студентам вищих навчальних закладів з нагоди 100-річчя Уряду України, проведення реставраційних робіт в Київському міському будинку вчителя та надання статусу «національного» Луганському обласному музично-драматичному театру та Львівській обласній філармонії.

Про це інформує прес-служба КМУ.

У матеріалі зазначається, що за рішенням Уряду, МОН, Мінкультури, Міноборони, МВС, Мінфіну, Мінекономрозвитку, Мін'юсту, Національній академії наук доручено опрацювати питання заснування на честь століття створення Генерального секретаріату Української Центральної Ради - першого українського Уряду - іменних стипендій студентам вищих навчальних закладів, які навчаються в магістратурі за низкою спеціальностей.

Також доручено, Київській міській державній адміністрації, Мінкультури, Інституту національної пам'яті, Державному архіву, опрацювати питання ремонту та реставраційних робіт приміщення Будинку вчителя у Києві на вул. Володимирська, який є місцем засідання першого українського Уряду.

Суспільство, 18.07.2017 14:20