Громадянин РФ, який ніс службу в рядах бойовиків, здався поліції

29 БЕРЕЗНЯ 2018 14:34

У Бахмутському районі поліцейським здався громадянин РФ, який ніс службу в рядах бойовиків, повідомляє TrueUA.

На сайті Нацполіції зазначається, що співробітники поліції виявили підданого РФ, уродженеця республіки Саха (Якутія), який переховувався під виглядом громадянина України та незаконно перебував на території нашої держави.

«До поліцейської станції у Часів Ярі звернувся 24-річний чоловік, який розповів, що в 2014 році брав участь в незаконних збройних формуваннях на території Бахмутського району. Виявилося, що він є громадянином РФ, в Україну приїхав в 2006 році. В червні 2014 року вступив у ряди бойовиків. Зі зброєю в руках найманець ніс службу на блокпості біля села Григорівка, а також патрулював місто Часів Яр.Після звільнення Бахмутського району українськими військами чоловік втік та 4 роки переховувався в РФ, у Криму та різних областях України», – йдеться у повідомлені НПУ.

Також зазначається, що днями він повернувся у Часів Яр. Дізнавшись, що існує програма «Повернися додому», яка дає шанс звільнитися від кримінальної відповідальності, колишній бойовик, добровільно прийшов до поліції.

Події, 29.03.2018 14:34