Гуманітарна кампанія ООН 2020 року «У що б то не стало»

14 ЛЮТОГО 2020 09:59

Щодня щогодини ООН доставляє допомогу, щоб полегшити страждання людей, які опинилися в ситуації кризи, по всьому світу.

Хоча з'являються все нові гуманітарні виклики, росте і рішучість гуманітарних організацій відповідати на них.

13 лютого ООН розпочинає глобальну кампанію «У що б то не стало», щоб розповісти про те, яку величезну роль грає гуманітарна діяльність ООН і тому, скільки душевних і фізичних сил вкладають в цю роботу гуманітарні співробітники.

Чого вартує доставити продукти, ліки, надати освіту і житло в надзвичайних ситуаціях рекордній кількості людей в одному з найнебезпечніших місць на землі?

Ця неймовірна робота можлива тільки завдяки силі співчуття. Співчуття з боку тих людей, хто готові ризикувати собою, щоб допомогти жінкам, чоловікам і дітям, яким вкрай потрібна така підтримка, щоб пережити війну або стихійне лихо або почати своє життя заново.

Це звичайні люди, які роблять неймовірну роботу. Чого б це їм не коштувало, вони готові виконати зобов'язання, які взяло на себе людство, по порятунку і поліпшення життя людей.

Вони працюють за тисячі кілометрів від свого будинку або за першим дзвінком готові прийти на допомогу в своїх містах і селах. Часто вони працюють в найскладніших і найнебезпечніших місцях світу, в несприятливих умовах, щодня стикаючись з ризиками і жертвуючи своїм комфортом, проводячи тижні і місяці далеко від дому. І все заради того, щоб допомогти людям в найважче для них час.

Віддаючи данину поваги гуманітарних співробітникам ООН по всьому світу, ми дякуємо за силу духу, рішучість і наполегливість тих, хто приходить на допомогу, коли виникають кризові ситуації.

Вони гуманітарні співробітники ООН і готові прийти на допомогу У ЩО Б ТО НЕ СТАЛО.

Суспільство, 14.02.2020 09:59