Фото: Новини.LIVE

Гуменюк після звільнення отримала нову посаду

Екс-речницю Сил оборони Півдня Наталію Гуменюк призначили заступницею начальника управління комунікацій оперативного командування "Південь".

Про це повідомляє видання "Детектор медіа".

Як зазначила Гуменюк, до її повноважень на новому робочому місці входить все, що стосується комунікацій ОК "Південь".

"Для мене це не нове призначення, але я не можу називати дат. Коли призначається офіцер на посаду — це закрита інформація. Я зараз знаходжуся на посаді заступника начальника Управління комунікацій Оперативного командування "Південь", — наголосила вона.

Варто наголосити, що це управління було створене в рамках реформи комунікації в Збройних силах та є порівняно новою структурою. Основне його покликання —  покращити комунікації з висновками, які були зроблені з початку повномасштабної війни. 

Раніше, а саме 19 квітня, Генеральний штаб Збройних сил України повідомив про відставку полковника Наталії Гуменюк. Варто відзначити, що Гуменюк очолювала Об’єднаний координаційний пресцентр сил оборони Півдня України майже з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У тому ж році вона отримала звання кавалера ордена княгині Ольги III ступеня.

Нагадаємо, у квітні низка журналістів звинуватили керівницю об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталію Гуменюк у забороні висвітлювати воєнні злочини Російської Федерації в зоні відповідальності військовослужбовиці. Вони вимагали від військового керівництва замінити її "на компетентнішу особу і не допускати її до будь-якого керування комунікаціями". 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.06.2024 16:36