Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

ГУР попередило про підготовку мітингів-провокацій у низці міст

Головне управління розвідки Міністерства оборони попередило українців про підготовку до проведення мітингів-провокацій. Вони можуть пройти в обласних центрах України.

Як повідомляє прес-служба ГУР, анонімні акаунти у месенджері Telegram шукають громадян, згодних за гроші вийти на "мітинги".

Вони спрямовані на дискредитацію військово-політичного керівництва України, зокрема — спецслужб. Такі "мітинги" заплановано зібрати у Києві, Одесі, Дніпрі та інших обласних центрах.

"Тих, хто купується, просять знімати фото та відео з провокативних акцій, аби створити "картинку" з метою суспільної поляризації та створенню напруги всередині України", — наголосили у розвідці.

Зокрема, воєнна розвідка застерегла українців від участі у шкідливих для національної безпеки заходах та закликали зберігати пильність. 

"Будьмо пильними, мудрими й міцними! Боротьба за Україну триває!" — наголосили у ГУР.

Нагадаємо, раніше Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомляв, що в Україні шахраї через Telegram-бот поширюють шкідливі програми, які імітують технічну підтримку застосунку "Резерв+". Архів, який поширюють шахраї, містить шкідливе програмне забезпечення MEDUZASTEALER для викрадення файлів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.10.2024 16:24