Холодильники Candy — традиційна якість та новітні технології

11 ВЕРЕСНЯ 2024 18:40

Враховуючи постійні зміни трендів, бренд Candy динамічно розвивається, відповідаючи на потреби користувачів. З унікальними традиціями, особливим підходом до життя та відповідальністю, компанія гармонійно відкриває нову сторінку своїх досягнень та брендингу. Candy — італійський бренд, що має багату 80-річну історію та постійно пропонує нові рішення. Як, наприклад, серія Candy Fresco. 

Можливості дистанційного керування та нові технології дають користувачам зовсім інший рівень комфорту та зручності. Не відмовляючись від надбань минулого, з незмінною елегантністю дизайну та надійністю, компанія переходить до ери Candy Smartness, яка відповідає на всі виклики стрімкого життя. І нова серія бренду відображає всі ці цінності.

Серія Fresco 300 — холодильники, що змінюють підходи до комфорту

Технологічність, сучасні функції, економія електроенергії та ресурсів та водночас унікальний стиль с естетичним дизайном — вимоги, яким має відповідати побутова техніка сьогодні. Холодильники Candy з нової серії Fresco 300 гармонійно поєднують усі ці тренди. 

Ще більше функціональності та зручності з новими технологіями

Серія Fresco 300 — це класичні дводверні моделі холодильників зі збільшеним об’ємом та великою варіантністю по регулюванню поличок. Виділяються наступними технологіями:

  1. No Frost. Технологія проти утворення інею та льоду на стінках, щоб вам не довелось розморожувати холодильник вручну. 
  2. Технологія Circle Fresh, що дозволяє довше зберігати продукти свіжими. Вона працює завдяки циркулюючим боковим потокам повітря.
  3. Зона свіжості з регулюванням температури за вашими потребами. Її також використовують просто як окремий ящик для зберігання. 
  4. Зона адаптивної вологості. Холодильник автоматично підтримує потрібний рівень вологості завдяки рослинній мембрані Natura Fiber.
  5. Фірмовий застосунок hOn з великою кількістю порад з найефективнішого використання холодильника. 

Холодильники серії Fresco 300 мають клас енергозбереження А++, що дозволяє економити ще більше електроенергії.

Ергономіка, додатковий простір та лаконічний стиль у дизайні холодильників

Одна з відмінностей нової лінійки — унікальний стиль, що поєднує італійське натхнення та сучасні тренди естетичності, невід’ємної від зручності. Можна вибрати свій колір — металік, білий або чорний. Кожна риса лаконічного дизайну з чіткою геометрією направлена на зростання комфорту досвіду користувача. Це можливо завдяки наступним особливостям:

  • матеріал Crystal clear, який ще довше залишається чистим від відбитків пальців та має стильну матову поверхню;
  • унікальна інтегрована ручка, що гармонійно вписується в інтер’єр кухні та окремо стільниці;
  • можливість перевішувати двері, щоб не обмежувати себе у виборі місця для розташування техніки;

Але найголовніше, що мають холодильники у цій серії — це збільшений об’єм та продуманий простір для зберігання продуктів. Моделі мають ширину 60 см та висоту 205 та 185 см.

Холодильники Fresco 300 — це поєднання стилю, комфорту та великих об’ємів. Перевірте їхню ефективність в українських рітейлерів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Технології і наука, 11.09.2024 18:40