Холодильники Haier 3D змінюють поняття про економію та зберігання продуктів

15 ЛЮТОГО 2024 10:23

Холодильники Haier 3D створені для того, щоб перевернути звичне уявлення про техніку для кухні. Стильні, з елегантним дизайном і чудово реалізованими передовими технологіями моделі, забезпечать кращі умови для збереження ваших продуктів. Завдяки інверторному компресору техніка працює тихо, створюючи шум не більше 38 дБ. Про довговічність комплектуючих свідчать гарантійні зобов’язання виробника — 15 років на компресор та 3 роки на всю техніку. А оскільки усі холодильники належать до високого класу енергоефективності, то можна заощаджувати й на платіжках.

Чому в Haier 3D їжа довго залишається свіжою?

Бренд відомий високою якістю продукції та інноваціями. В холодильниках Haier використовують спеціальні технології охолодження. Заглянемо всередину камери: ніякого льоду на стінках, а продукти рівномірно охолоджені. Це працює система Total No Frost. Вона відводить тепло раніше, ніж встигне утворитися іній. Розморожувати вручну такі холодильники не треба.

Доповнює роботу сучасного охолоджувача система для відведення тепла Fresher Shield. Далі включається в роботу функція Haier Air Surround. Вона відповідає за рівномірне формування потоків повітря. Через спеціальні бокові отвори холод проникає в кожен куточок: в таких умовах навіть найвишуканіші страви вдвічі довше лишаються свіжими.

Конструкція морозильної камери особлива: висувні ящики рухаються по металевих направляючих і забезпечують прямий доступ до продуктів на 90% глибини, і це без відкривання дверцят! Охолоджене повітря не виходить назовні. Разом ці новації забезпечують ідеальні умови для зберігання їжі й зменшують споживання електроенергії на 30%.

Дизайн та зручність

Сильні сторони Haier 3D — естетичність, функціонал і дизайн. Корпус класичного розміру виявляється досить просторим всередині завдяки тонким стінкам холодильника. Камери всіх моделей мають зручне внутрішнє облаштування. Полички міцні, витримують значну вагу. Гарну оглядовість всередині холодильника забезпечує м’яке світлодіодне підсвічування з автоматичним регулюванням яскравості. Дверцята можна перенавішувати, що дуже зручно.

Мультизонування для правильного зберігання

Haier 3D має ряд цікавих і корисних функцій, що полегшують життя. Гарно реалізована система швидкої заморозки продуктів. Вона позитивно впливає на якість їжі — чим швидше відбувається заморожування, тим менші кристали льоду утворюються. Тому Haier краще зберігає свій смак.

Haier створив ідеальні умови для зберігання всіх видів продуктів. Ніжну зелень, морепродукти та екзотичні фрукти можна покласти до Humidity Zone з системою Humidity Control System. Там підтримується вологість на рівні 90%. Причому конденсат на стінах боксу не утворюється. Dry Zone підійде для сиру та м’ясних виробів, адже тут вологість нижче 45%. Для швидкого охолодження напоїв скористайтеся Instant Cool Zone — 20 хвилин і можна пити холодні коктейлі.

А ще є відділення My Zone. Це територія для креативу і творчості, де власник самостійно формує мікроклімат. Автономна зона регулюється в напівавтоматичному та у ручному режимах. Діапазон налаштувань становить від -3°C до +5°C. Всі коригування зручніше реалізувати через мобільний застосунок hOn.

Безпека під контролем

Завдяки технології АВТ (Active Bacteria Treatment) холодильники серії 3D від Haier позбавлені неприємних запахів. Функція передбачає автоматичну антибактеріальну обробку ультрафіолетом. Таке знезараження безпечне для людини, знищує мікроби та подовжує термін зберігання продуктів. Для людей, схильних до алергічних реакцій — просто знахідка.

В холодильниках Haier 3D використовують найсучасніші енергоощадливі розробки для ефективного охолодження, збереження свіжості продуктів. Така техніка стане незамінним помічником у збереженні продуктів і стильним акцентом у кухонному інтер'єрі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 15.02.2024 10:23