Hummer позивається до розробників Call Of Duty

10 ЛИСТОПАДА 2017 11:01

Компанія AM General, виробник самого впізнаного військового автомобіля Hummer, звинувачує Activision в недобросовісному використанні торгових марок Humvee і HMMWV. Ситуація до болю нагадує недавній суд Samsung і Apple. З'ясувалося, що розробники популярної серії ігор Call Of Duty використали образ автомобіля не маючи при цьому ліцензії. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Jalopnik.

Всього ігро-розробники заробили на «Заклик Боргу» близько 15 мільярдів доларів США і AM General свято упевнені, що такий успіх обумовлений «тільки за їх рахунок обдурених споживачів, які були упевнені, що виробник «хаммеров» надавав ліцензію для ігор або якимсь чином брав участь в їх створенні».

Що ж, це або неймовірна упевненість у власному продукті, або просто висмоктана з пальця причина для старту судових тяжб, швидше друге.

Автомобіль був представлений в усіх частинах Modern Warfare, Black Ops 2, Ghosts, Call of Duty : Heroes, і ремастеринге Modern Warfare.

Раніше обидві сторони намагалися домовитися мирним шляхом, але судячи з усього, не вийшло. AM General вимагає компенсації і штрафів, а представники Activision, у свою чергу, поки що ніяк не прокоментували ситуацію.

Світ, 10.11.2017 11:01