Іран готується поставити Росії ракети та нові дрони, – розвідка

24 ЖОВТНЯ 2022 23:49

Найближчим часом Іран постачатиме Росії ракети класу "земля-земля" та нові безпілотники Arash-2.

Таку інформацію оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України, передає TrueUA.

За даними української розвідки, Іран планує відправити нову групу радників для допомоги окупантам у бойовому застосуванні нового безпілотника Arash-2, а також іранських ракет класу "земля-земля" – їхнє постачання планують розпочати вже найближчим часом.

Крім цього, як зазначається у повідомленні, з Ірану в тимчасово окупований Джанкой прибула група радників Корпусу вартових ісламської революції для допомоги у застосуванні безпілотників Shahed-136 та Mojaher-6.

Розвідники також заявляють, що РФ не здатна забезпечити мобілізованих власною амуніцією та звертається за допомогою до Ірану. Найближчим часом заплановано передачу 1500 бронежилетів та 1500 касок іранського виробництва Milad. На сьогодні, як повідомляється, іранська амуніція розташована на складі 1061-го центру матеріально-технічного забезпечення третьої мотострілецької дивізії в Бєлгородській області.

Нагадаємо, раніше Білий дім повідомив, що Іран безпосередньо приєднався до війни Російської Федерації проти України. Тегеран продав Москві дрони-камікадзе, а також направив до тимчасово окупованого Криму свій персонал, який допомагає атакувати дронами міста України.

Війна, 24.10.2022 23:49