Фото: росЗМІ

"Кадировці" та дагестанці влаштували масову перестрілку в селі на окупованому Запоріжжі

В окупованому селі Михайлівка Запорізької області відбулася перестрілка між дагенстанцями та "кадировцями". Багато загиблих та поранених.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Там зазначають, що до села прибули пропагандисти для зйомки сюжету про "великий внесок" високопосадовця з-поміж "кадировців" в розбудову окупованих територій.

"Увечері в районі Центрального парку села відбулася сварка між "кадировцями" та дагестанцями з іншого окупаційного підрозділу. Внаслідок суперечки один з загарбників відкрив вогонь у повітря з автомату", — йдеться в повідомленні.

Далі почалася сутичка, повідомляють у ЦНС, під час якої один з окупантів дістав чисельні колото-різані ушкодження, від яких помер. Смерть загарбника призвела до відкритого протистояння підрозділів із застосуванням підствольних гранатометів ГП-25 "Костер", ручних наступальних гранат та стрілецької автоматичної зброї. 

"В результаті бою успіх святкували дагестанці. Всього з обох сторін втрати склали 20 загиблих окупантів та ще 40 поранених. Командира "кадировського" підрозділу покарали та відправили на передові позиції", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у селищі Урзуф на тимчасово окупованій території поблизу Маріуполя п’яний боєць чеченського підрозділу "Ахмат" влаштував перестрілку з російськими військовими. Зазначається, що внаслідок конфлікту четверо окупантів загинули. Також, на жаль, є жертви і серед цивільного населення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.08.2023 21:59