Фото: Telegram-канал "Брудні ігри"

Керівництво АРМА збирає нараду у лакшері готелі InterContinental: журналіст шокував вартістю оренди

Очільниця Агентства з розшуку та менеджменту активів збирає гостей у залі розкішного готелю InterContinental, де обговорюватимуть успіхи роботи відомства за 2023 рік, а також поділяться планами на 2024. Оренда приміщення для майбутнього заходу коштуватиме 5 тисяч євро.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив журналіст Євген Плінський.

Він наголосив, якщо за критерій ефективності державного органу взяти масштаб проведення ним щорічних звітів, то найуспішнішим для держави беззаперечно буде АРМА.

"І сперечатися з цим неможливо, адже мало хто з державних органів може дозволити собі аналізувати минулий рік роботи сидячі в м’яких кріслах залу grand ballroom розкішного готелю InterContinental", — написав Плінський.

За словами журналіста, саме там, 26 березня, очільниця АРМА Олена Дума збирає поважних гостей, з якими пропонує обговорити робочі питання. Плінський повідомив, що вартість денної оренди зали коштує 5 тисяч євро. 

"Може якось АРМА має бути скромнішою? Тим більше на фоні реальних досягнень та подій в країні. Війна продовжується, а ці кілька тисяч євро потрібні більше фронту, ніж лакшері готелю", — додав журналіст у своєму дописі.

Повідомлення АРМА щодо зустрічі в готелі InterContinental

Скріншот з Telegram-каналу "Брудні ігри"

Раніше повідомлялось, що Агентство з розшуку та менеджменту активів у 2024 році перерахувало до державного бюджету рекордну суму коштів — понад 100 мільйонів гривень.

Зазначається, що у 2024 році Агенство планує кратно збільшити надходження від управління арештованими активами до державного бюджету України, тим самим посилюючи обороноздатність нашої країни. 

Нагадаємо, у січні Агентство з розшуку та менеджменту активів виявило та розшукало активи львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, а також осіб, пов’язаних з його протиправною діяльністю. Отримані дані спрямували до ДБР для арешту активів і їхньої майбутньої можливої конфіскації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.03.2024 13:20