Фото ілюстративне. Джерело: depositphotos

АРМА з початку року перерахувало до держбюджету рекордну суму коштів

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) у 2024 році перерахувало до державного бюджету рекордну суму коштів — понад 100 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба АРМА.

Протягом січня — лютого 2024 року надходження від управління арештованими активами до державного бюджету становлять 114,5 мільйона гривень. Ці цифри перевищують суму, яку перерахувало АРМА за весь 2023 рік.

Варто наголосити, що це найвищий показник за весь період діяльності Агентстваз розшуку та менеджменту активів. Так, у 2023 році доходи до державного бюджету становили 101,3 мільйона гривень, а у 2022 — 34,8 мільйона гривень.

"Станом на березень 2024 року АРМА здійснює управління грошовими активами та військовими облігаціями на суму понад шість мільярдів гривень, що є також найвищим показником за весь період діяльності АРМА", — заявили в прес-службі.

Зазначається, що у 2024 році Агенство планує кратно збільшити надходження від управління арештованими активами до державного бюджету України, тим самим посилюючи обороноздатність нашої країни. 

Нагадаємо, у січні Агентство з розшуку та менеджменту активів виявило та розшукало активи львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, а також осіб, пов’язаних з його протиправною діяльністю. Отримані дані спрямували до ДБР для арешту активів і їхньої майбутньої можливої конфіскації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 08.03.2024 18:37