Керівника та заступника лікарні Райківської виправної колонії взято під варту – ГПУ

07 СЕРПНЯ 2017 11:26

За клопотанням слідчих прокуратури Житомирщини взято під варту керівника лікарні Райківської виправної колонії та його заступника, затриманих на хабарі 5 тис доларів США.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Генеральну прокуратуру України.

Зазначається, що слідчими прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадження щодо начальника багатопрофільної лікарні при Райківській виправній колонії та його заступника, яких викрито під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 5 тис доларів США.

«За клопотанням слідчого відділу прокуратури Житомирської області ухвалами Корольовського районного суду м. Житомира обом керівникам медичної установи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення грошової застави: начальнику лікарні – у розмірі майже 135 тис грн., його заступнику – майже 70 тис грн.», – йдеться у повідомлені.

Як повідомлялося раніше, слідчі прокуратури Житомирської області спільно зі співробітниками спецпідрозділу «К» центрального апарату Служби безпеки України та Управління оперативної роботи Міністерства юстиції України затримали зловмисників під час одержання 5 тис доларів США неправомірної вигоди. За таку суму вони пообіцяли засудженому підготувати клопотання до суду для звільнення його від відбування покарання за хворобою.

Події, 07.08.2017 11:26