Київстар забезпечив зв'язком 4G понад 90% українців

02 ГРУДНЯ 2021 10:58

Один з найбільших українських мобільних операторів «Київстар» уже забезпечив швидкісним мобільним зв'язком четвертого покоління понад 90% населення України. Про це повідомив президент компанії Олександр Комаров під час пресконференції в Києві.

«Наша мета - побудувати найшвидшу та найбільшу 4G-мережу в Україні. Ми йдемо з великим  випередженням графіків, з великим випередженням конкурентів. На даний момент ми забезпечили покриття 4G-мережі серед 90% населення України. Це наше ліцензійне зобов’язання, яке ми мали виконати лише наступного року, але ми дуже швидко інвестуємо, дуже швидко будуємо і виконуємо усе, що пообіцяли», - зазначив Комаров.

За його словами, інвестиції компанії, в першу чергу, направлені на те, щоб українці, незалежно від місця їхнього постійного чи тимчасового проживання, могли отримувати якісні телекомунікаційні послуги.

«Ми інвестуємо в інфраструктуру для того, щоб люди отримували новітні послуги цифрового мобільного зв’язку. Для того, щоб, незважаючи на проживання у місті чи в селі, вони могли навчатися, розважатися, працювати онлайн. І з нашої точки зору, саме це є дуже великим каталізатором розбудови держави» , - підкреслив Комаров.

Фото з сайта ТСН.

Суспільство, 02.12.2021 10:58