Киянин наніс понад 20 ножових таксисту і сховав тіло у лісосмузі

13 ЖОВТНЯ 2017 16:44

Під час конфлікту пасажир наніс водієві близько двадцяти ножових поранень, а тіло вивіз і приховав у лісосмузі за межами столиці, інформує TrueUA.

На сайті НПУ зазначається, що днями до Дніпровського управління поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про зникнення 66-річного батька, який займався приватними перевезеннями. Після отримання чергового замовлення чоловік не повернувся додому.

Як розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, у ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили місцезнаходження «Фольксвагена», на якому працював зниклий. Автівку знайшли у дворі будинку на території Деснянського району, а через деякий час побачили біля неї невідомого.

«Чоловік відкрив дверцята і хотів завести автомобіль. Для встановлення особи та обставин чоловіка доставили до територіального управління поліції, де він зізнався у вбивстві», - зазначив Андрій Крищенко.

У ході огляду іномарки працівники поліції виявили у салоні сліди крові. При спілкуванні із правоохоронцями затриманий зізнався, що він вбив водія таксі, а автівку хотів продати на запчастини.

«Затриманий – 28-річний мешканець Деснянського району, раніше не судимий. Розповів, що зупинив автівку і попросив відвезти. В дорозі між ним та водієм виник конфлікт, а потім бійка. У результаті він схопив кілька разів вдарив таксиста ножем. Далі чоловік вивіз та викинув тіло потерпілого у лісосмузі», - додав Андрій Крищенко.

За словами начальника сектора карного розшуку Дніпровського управління поліції Ігоря Болви, на тілі водія виявили понад двадцять ножових поранень голови, тулуба та живота.

Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Події, 13.10.2017 16:44