Киянин у трамваї пограбував пасажира, але втекти не зміг

02 КВІТНЯ 2018 11:27

Скориставшись неуважністю чоловіка, зловмисник вихопив із його кишені мобільний телефон та на зупинці покинув салон. Це помітили поліцейські, які його наздогнали та затримали, повідомляє TrueUA.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку ГУНП у місті Києві Віталій Отрудько, на зупинці громадського транспорту чоловік сів у трамвай, але чомусь у вагоні обрав не вільне місце, а став там де, було найбільше пасажирів. У цей момент одного із них він пограбував і вже на наступній зупинці швидко залишив трамвай.

«Ми відразу наздогнали його і попросили показати вміст кишень. Він дістав свої речі та мобільний, який виявився чужим. За кілька хвилин ми встановили, що телефон належить 58-річному пенсіонеру», - повідомив правоохоронець.

Правопорушника затримали, ним виявився 32-річний киянин, якій раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і грабежу.

«Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною першою статті 186 Кримінального кодексу України. Ми перевіряємо його причетність до інших злочинів», - додав Віталій Отрудько.

Події, 02.04.2018 11:27