Скріншот із відео

Киянин вистрибнув із десятого поверху, але зачепився за антену (відео)

У Деснянському районі столиці 40-річний чоловік намагався вкоротити собі віку. Він стрибнув із балкона багатоповерхівки, але зачепився за антенні дроти та застряг на висоті дев'ятого поверху. 

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Про те, що невідомий чоловік висить на дротах будинку на бульварі Леоніда Бикова, повідомила до поліції місцева жителька. За вказаною адресою прибули рятувальники, медики та мобільна група з протидії домашньому насильству територіального підрозділу.

Інспектори піднялися на дев’ятий поверх, потрапили на балкон квартири та затягнули чоловіка до помешкання. Поліцейські передали 40-річного місцевого мешканця лікарям.

"Виявилось, що потерпілий стрибнув із вікна власної квартири на десятому поверсі, але зачепився за антенні дроти. Крім цього, падаючи, він розбив вікно сусідського балкону та склом порізав ноги", — йдеться в повідомленні.

У Києві 40-річний чоловік вистрибнув із вікна багатоповерхівки
Фото: поліція Києва

Нагадаємо, в одному із гуртожитків міста Бровари Київської області 21-річний хлопець скоїв самогубство. Це сталося у ніч на вівторок, 23 травня. Як сказали правоохоронцям сусіди, молодик останнім часом перебував у пригніченому стані.

Раніше в Києві зловмисник понад 25 разів вдарив ножем жінку. Після вбивства чоловік намагався вкоротити собі віку.

В Обухівському районі Київської області 43-річний чоловік через ревнощі зарізав свою 16-річну доньку та намагався стратити 12-річного сина. Чоловіка розлютило те, що його дружина перебуває за кордоном. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.05.2023 16:50