Фото: поліція Київської області

Зарізав доньку та катував сина: на Київщині чоловік намагався стратити всю родину (відео)

В Обухівському районі Київської області 43-річний чоловік через ревнощі зарізав свою 16-річну доньку та намагався стратити 12-річного сина. Чоловіка розлютило те, що його дружина перебуває за кордоном. 

Про це повідомили в поліції Київської області. 

Правоохоронці розповіли, що до поліції зателефонував 12-річний хлопчик, який сказав: "Допоможіть, тато вбив мою сестричку".

Працівники поліції, які прибули на місце злочину, знайшли тіло 16-річної дівчини. 43-річний чоловік уже був непритомним, проте його вдалось оперативно реанімувати. Також у будинку поліція знайшла 12-річного хлопчика, який ховався у підвалі. Зазначається, що чоловік приревнував свою дружину, яка перебуває за кордоном, і, щоб помститися, хотів вбити своїх дітей і себе. 

На Київщині батько намагався вбити всю свою родину

Фото: поліція Київської області

"Ввечері господар відкрив газові конфорки, зламав ручку вхідних дверей, аби унеможливити вихід неповнолітніх з будинку. Старша донька намагалась завадити трагедії та залишити будинок, але було вже запізно. Батько почав бити неповнолітню кулаками, а згодом наніс смертельне ножове поранення", — повідомили у поліції. 

Підозрюваного затримали, його госпіталізували. Чоловіку інкримінують ч. 1 ст. 115 ККУ. За вбивство доньки йому загрожує 15 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, в Одесі чоловік вистрибнув з вікна восьмого поверху житлового будинку. Перед самогубством він вбив свою тітку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.05.2023 21:16