Колишня повія організувала секс-індустрію. Ціна «вдячності» дівчатам від 1200 до 3000 грн. (ВІДЕО)

27 ВЕРЕСНЯ 2017 14:03

Вартість сексуальних послуг г коливалась від 1,2 тисячі до 3 тисяч гривень. Затримано 5 членів ОЗГ, вилучено кілька одиниць зброї. За даним фактом поліція відкрила два кримінальних провадження, інформує TrueUA.

«28-річна колишня повія з досвідом, родом із Київщини, для отримання «легких грошей» створила власну «бізнес-структуру». Через жорсткий кастинг набирала на роботу дівчат модельної зовнішності, які в подальшому надавали різноманітні сексуальні послуги жителям і гостям столиці та її області. Вартість їхніх послуг, як на притонах, так і на виїздах, складала від 1200 до 3000 гривень за годину», – йдеться на сайті НПУ.

Начальник Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлеюлюдьми Андрій Ткач повідомив, що оперативники одночасно провели 13 санкціонованих обшуків у м. Києві, Харкові, Рівному та Полтавській області. Вилучили: грошові кошти, комп’ютерну техніку, 2 одиниці вогнепальної зброї, банківські картки, блокноти зі списками клієнтів, графіки чергування дівчат, диспетчерів і водіїв-охоронців.

Наразі тривають слідчі дії. Усіх 5 учасників злочинної групи затримано. 

Події, 27.09.2017 14:03